Kategorie

Skorzystaj z płatności

Amix IsoPure CFM - 1000g

Producent: Amix
Dostępność:
Jest
szt.
129,00 zł109,00 zł
*OFERTA DOSTĘPNA JEDYNIE NA WWW

Zawiera 90% czystego białka uzyskanego w procesie CFM - Cross Flow Microfi ltration. Metoda ta zapewnia doskonałą czystość i szybką przyswajalność produktu. IsoPure CFM to produkt o wysokiej zawartości BCAA, L-argininy, L-glutaminy. Nie zawiera aspartamu! W produkcie jako substancję słodzącą zastosowano sukralozę Splenda. Lepszą strawność uzyskano dzięki wprowadzeniu kompleksu wieloenzymatycznego DigeZyme.

Sposób użycia

Jedna miarka zawiera 28g. W zależności od
dziennego zapotrzebowania na białko spożyć od 1 do 3
miarek między posiłkami. Produkt wsypać do 180-200ml
zimnej wody lub odtłuszczonego mleka i wymieszać.


Wartość odżywcza

  • Wartość energetyczna 377kcal/1601kJ
  • białka....................................................90g
  • węglowodany....................................1,25g
  • w tym cukry......................................... <1g
  • tłuszcz................................................1,58g
  • DigeZyme........................................150mg

Typical Amino Acid Profi le Per 100g of Protein

  • Alanine 5 280 mg
  • Methionine* 2 190 mg
  • Arginine 2 190 mg
  • Phenylalanine* 3 090 mg
  • L-Aspartic Acid 11 850 mg
  • Proline 7 770 mg
  • Cysteine/cystine 2 680 mg
  • Serine 5 280 mg
  • Glutamine ** 18 800 mg
  • Threonine* 7 970 mg
  • Glycine 1 690 mg
  • Tryptophan* 1 910 mg
  • Histidine 2 090 mg
  • Tyrosine 3 190 mg
  • Isoleucine*† 7 170 mg
  • Valine*† 6 270 mg
  • Leucine*† 11 150 mg
  • Lysine* 8 760 mg
  • * Essential Amino Acids † Branched Chain Amino Acids
  • ** Glutamine values based on glutamic acid content
  • DigeZyme ®

Skład

CFM izolat białek serwatkowych
z frakcjami białkowymi, stabilizator: ksantan i guma guar, stabilizator:
ksantan i guma guar, emulgator: lecytyna sojowa, aromat,
barwnik: tartrazyna i czerwień koszenilowa, kompleks wieloenzymatyczny
DigeZyme (amylaza, celulaza, laktaza, lipaza, proteaza),
substancja słodząca: sukraloza (Splenda) i acesulfam K.


Smaki:

  • czekolada, wanilia, truskawka, banan, pinakolada, jabłko-cynamon, ciasteczko, owoce leśne

Nowe smaki:

  • masło orzechowe-carmel, kawowy, biała czekolada, pistacja, czekolada-kokos